לראשונה: תואר אקדמי ביזמות וניהול עסקי קולינריה, המיועד לאנשים במבקשים להשתלב בתעשיית המסעדנות, לפתוח מסעדה/בית קפה/פוד טראק או להפוך ליזמים בקבוצות מסעדנים מובילות.
המנהל המקצועי של התכנית – ברק חי חורש, שף מומחה בעל ניסיון עשיר בתחום יזמות וניהול עסקי קולינריה. לשעבר, המנהל הקולינרי והשף הראשי בחברת CBC – טרה, קוקה קולה ועוד וכיום מנהל פורום מזון, משקה ופודטק בלשכת המסחר ישראל-יוון.
במסגרת הלימודים, ישולב סיור מקצועי במפעלי מזון ובמסעדות ביוון.
בין הקורסים:
- יזמות קולינרית
- היסטוריה של המזון בארץ ובעולם
- ניהול השירות
- חדשנות ויצירתיות בעסקים
- קורסים מעשיים בפטיסרי ובולונז׳רי – שף-קונדיטורית אסטלה
- בישול מסורתי וחדשני – דן גורמה
- אסטרטגיה עסקית
- חדשנות וניהול מזון – פודטק
- דיני עבודה
- שיווק וניהול מותג
בין המרצים:
- מושיק רוט – שף בכיר
- אסטלה – שפית/קונדיטורית ושוקולטיירית מהידועות בישראל, מייסדת ומנהלת בית הספר הגבוה לאפייה וקונדיטורה.
- עידו פיינר – שף ובעלים של המסעדות “רוברה וינצ’י”, “עמק בראסרי” ו- “רוברטה’ס בורגר”.
- אמרי בריל – שף, בוגר לימודי קולינריה גבוהה בקורדון בלו בלונדון, שף ובעלים של קייטרינג “חמש” הבוטיקי, מסעדת “יצחק ויהודה”, פודטראק “הקבינה אוכל רחוב” ויועץ לרשתות מזון ומסעדות.
- ד”ר רזיאל (רז) חממי – מומחה פודטק