יום פתוח לתואר ראשון במנהל עסקים עם התמחות ביזמות וניהול עסקי קולינריה
יום רביעי 14.8
בשעה 17:00
בקמפוס החדש בצומת סביון

לראשונה: תואר אקדמי ביזמות וניהול עסקי קולינריה, המיועד לאנשים במבקשים להשתלב בתעשיית המסעדנות, לפתוח מסעדה/בית קפה/פוד טראק או להפוך ליזמים בקבוצות מסעדנים מובילות.

המנהל המקצועי של התכנית – ברק חי חורש, שף מומחה בעל ניסיון עשיר בתחום יזמות וניהול עסקי קולינריה. לשעבר, המנהל הקולינרי והשף הראשי בחברת CBC – טרה, קוקה קולה ועוד וכיום מנהל פורום מזון, משקה ופודטק בלשכת המסחר ישראל-יוון.

במסגרת הלימודים, ישולב סיור מקצועי במפעלי מזון ובמסעדות ביוון.

בין הקורסים:

  • יזמות קולינרית
  • היסטוריה של המזון בארץ ובעולם
  • ניהול השירות
  • חדשנות ויצירתיות בעסקים
  • קורסים מעשיים בפטיסרי ובולונז׳רי – שף-קונדיטורית אסטלה
  • בישול מסורתי וחדשני – דן גורמה
  • אסטרטגיה עסקית
  • חדשנות וניהול מזון – פודטק
  • דיני עבודה
  • שיווק וניהול מותג

בין המרצים:

  • מושיק רוט – שף בכיר
  • אסטלה – שפית/קונדיטורית ושוקולטיירית מהידועות בישראל, מייסדת ומנהלת בית הספר הגבוה לאפייה וקונדיטורה.
  • עידו פיינר – שף ובעלים של המסעדות “רוברה וינצ’י”, “עמק בראסרי” ו- “רוברטה’ס בורגר”.
  • אמרי בריל – שף, בוגר לימודי קולינריה גבוהה בקורדון בלו בלונדון, שף ובעלים של קייטרינג “חמש” הבוטיקי, מסעדת “יצחק ויהודה”, פודטראק “הקבינה אוכל רחוב” ויועץ לרשתות מזון ומסעדות.
  • ד”ר רזיאל (רז) חממי – מומחה פודטק
לחצו כאן להשארת פרטים

היתרונות בלמידה אצלנו

#1
לימודים בהובלת שף ברק חי חורש, עם ניסיון עשיר בתחום יזמות וניהול עסקי קולינריה
#2
קורסים מעשיים אשר יסייעו לך לשגשג בתעשיית המסעדנות והיזמות
#3
הזדמנות לסיור מקצועי במפעלי מזון ובמסעדות ביוון כחלק מהלימודים
שף ברק חי חורש, מנהל מקצועי
"בתוכנית הייחודית שלנו ביזמות וניהול עסקי קולינריה, אנחנו מעניקים לסטודנטים את הכלים והמיומנויות הנדרשים להשתלב בתעשיית המסעדנות ולהפוך ליזמים מובילים. באמצעות קורסים מעשיים וחדשניים, והדרכה ממומחים, נבנה יחד את דור העתיד של השפים והיזמים בישראל."
לחצו כאן להשארת פרטים