בואו להכיר את תכניות הלימוד שלנו, שמטרתן להכין אתכם להשתלבות בשוק העבודה בישראל עם כלים פרקטיים ויישומיים לקריירה בה תבחרו. אנו שמים את הסטודנט במרכז ומתחייבים לתת לכל אחד את השירות המנהלי, האישי והאקדמי הטוב ביותר. הצטרפו ליום הפתוח שלנו וגלו את האפשרויות המדהימות שמחכות לכם!
לו”ז
✅ 16:00 – סיורים בקמפוס וייעוץ אישי
✅ 16:30 – הרצאה בנושא “בוא נדבר על המלגות בישראל שמתאימות לך” (מנכ”ל חברת מלגפה, טל חורב)
✅ 17:00 הרצאה בנושא “בוא נדבר על הקריירה שלך” (מנהלת היחידה להכוון ופיתוח קריירה, שרי רז)
✅ 17:00 – הרצאות ומפגשים עם ראשי התכניות
✅ 18:00 – סיום משוער
לראשונה: תואר אקדמי ביזמות וניהול עסקי קולינריה, המיועד לאנשים במבקשים להשתלב בתעשיית המסעדנות, לפתוח מסעדה/בית קפה/פוד טראק או להפוך ליזמים בקבוצות מסעדנים מובילות.
המנהל המקצועי של התכנית – ברק חי חורש, שף מומחה בעל ניסיון עשיר בתחום יזמות וניהול עסקי קולינריה. לשעבר, המנהל הקולינרי והשף הראשי בחברת CBC – טרה, קוקה קולה ועוד וכיום מנהל פורום מזון, משקה ופודטק בלשכת המסחר ישראל-יוון.
במסגרת הלימודים, ישולב סיור מקצועי במפעלי מזון ובמסעדות ביוון.
בין הקורסים:
בין המרצים: