ההרשמה למחזור פברואר 2025 בעיצומה!
לראשונה: תואר אקדמי ביזמות וניהול עסקי קולינריה, מיועד לאנשים שרוצים להשתלב בתעשיית המזון והמשקאות – ביזמות וניהול מסעדנות וחיי לילה, לדוגמה: לפתוח מסעדה/בית קפה/פוד טראק/פאב, בליווי קבוצות מסעדנים וחיי לילה מובילות.
המנהל המקצועי של התכנית – ברק חי חורש, שף מומחה בעל ניסיון עשיר בתחום יזמות, ייעוץ וניהול עסקי קולינריה בארץ ובאירופה. לשעבר, המנהל הקולינרי והשף הראשי בחברת CBC – טרה, קוקה קולה. וכיום בעלים של חברת B.I.S ומנהל פורום מזון, משקה ופודטק בלשכת המסחר ישראל-יוון.
במסגרת הלימודים, ישולב סיור מקצועי במפעלי מזון ובמסעדות ביוון.
בין הקורסים:
שנה א‘
שנה ב’
שנה ג’
בין המרצים:
Cookie | Duration | Description |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |