שלוש סיבות טובות ללמוד אצלנו

סטודנטיות יושבות יחדיו בחצר הקמפוס
ללמוד עם המומחים בתחומם ובעלי תפקידים מובילים בישראל ובעולם.
מרצה וסטודנטים בכיתה
הלימודים מאפשרים להמשיך בחיי משפחה ועבודה במשרה מלאה.
סטודנטים יושבים יחדיו בחצר הקמפוס
תכניות לימודים פרקטיות שיספקו לכם/ן כלים שתוכלו להשתמש בהם בקריירה

תכנית הלימודים

 

ההרשמה למסלול נובמבר 2024 בעיצומה!
הלימודים יחלו בתאריך ה־3.11.2024

תואר שני במשפטים עם התמחות במקרקעין

תחום המקרקעין הינו אחד התחומים המרכזיים ביותר בעולם המשפט.
אין עורך דין שבחייו המקצועיים לא עוסק בנדל”ן, במישרין או בעקיפין, כגורם מקצועי בעסקה או כשותף ביזמות.
רבים מעורכי הדין והמשפטנים עוסקים בתחום הנדל”ן, אבל במסגרת התואר הראשון במשפטים, כמעט אין התייחסות לתחום הנדל”ן. וכך, רבים מעורכי הדין עוסקים בתכנון ובניה, בחוזי מקרקעין, בייצוג רוכשים ומוכרים או בעסקאות סבוכות של מקרקעי ישראל, וזאת כשלפעמים אין להם את כל הידע המקצועי הנדרש לצורך ניהול משפטי של העסקה.
לשם כך פתחנו מסלול לימודים ייחודי באקדמיה הישראלית – תואר שני במשפטים עם התמחות במקרקעין.
תכנית זו, בחסות משרד הבינוי והשיכון, כוללת קורסים מגוונים מטובי המומחים.
אם אתם מעוניינים להכיר את תחום המקרקעין באופן יסודי, אתם מוזמנים להצטרף למסלול זה שיעניק לכם את מלוא הידע יחד עם תואר שני יוקרתי.
זוהי תכנית לימודים מעשית ומעשירה, הכוללת ידע נרחב ומעשי בתחום המקרקעין ומרצים מהשורה הראשונה בעולם הנדל”ן הישראלי.

 

תואר שני במשפטים עם התמחות במשפט מסחרי, הייטק וטכנולוגיה

העידן הדיגיטלי הפך בימינו להיות חלק בלתי נפרד מחיי המסחר, הכלכלה והמשפט.
במציאות בה מערכות אוטונומיות של בינה מלאכותית חודרות לתחומי המסחר, הרפואה, האומנות, התחבורה והלוחמה, המסחר והתקשורת מתנהלים תוך שימוש באינטרנט ובפלטפורמות בלוקצ’יין, חוזים חכמים ומטבעות דיגיטליים מחליפים בחיי המסחר כלים מסחריים -משפטיים מסורתיים – עולות שאלות משפטיות לגבי המוכנות של עולם המשפט ושל סטודנטים למשפטים להתמודד עם סוגיות מסחריות ומשפטיות בכלים שנוצרו בטרם הפכו חידושים אלו לדומיננטיים.
ההתמחות נועדה להקנות ידע לגבי השפעת המהפכה הטכנולוגית על עולם המשפט, תוך התמקדות על משפט מסחרי וחדשנות, והקניית כלים משפטיים להתמודד עם האתגרים החדשים, לצד העמקה מחקרית ועידוד חשיבה יצירתית ביקורתית.
התואר מחזק, מחדש ומעמיק בתחומי משפט מסחרי ורלבנטי בין היתר לתחומי העיסוק: חוזים, נזיקין, חברות, עבודה ועוד, תוך הכנת עו”ד לעידן האינטרנטי, לעבודה כעו”ד המלווה את תעשיית ההיי טק.

אני מאמין
פרופ' שלומית יניסקי רביד
פרופ' שלומית יניסקי רביד ראש ההתמחות במשפט מסחרי, הייטק וטכנולוגיה
בעידן בו אנו חיים, חובה על כל עו״ד מסחרי לרכוש ידע וכלים משפטיים כדי להתמודד עם אתגרי החדשנות ולהוביל את תחום המשפט במקום להישאר מאחור. במציאות בה חוזים הופכים לחכמים, קנייה ורכישה של שירותים ומוצרים מתרחשת באינטרנט וברשתות החברתיות, והתשלום נעשה במטבעות דיגיטליים, עולות שאלות של אחריות משפטית, בעלות ואיום על זכות הפרטיות וזכויות אחרות . האם אתם.ן מוכנים לעיצוב מחדש של שאלות משפטיות במשפט מסחרי? האם תרצו להשתלב כמשפטנים בתחום ההיי-טק היוקרתי? לשמור על רלוונטיות מקצועית ולהבין יותר? אם כן - הגעתם למקום הנכון.
אני מאמין
ד
ד"ר חיים זיכרמן ראש ההתמחות במקרקעין ובית הספר לנדל"ן
בנינו צעד אחרי צעד, דיספלינה בעלת מתודה אקדמית סדורה, המאפשרת הוראה והנחלת הידע בנדל"ן למבקשים לעסוק בתחום. בין המרצים תוכלו למצוא מומחים מהשורה הראשונה של עולם הנדל"ן הישראלי, המשלבים באופן אופטימלי בין אקדמיה לפרקטיקה.
אני מאמין
פרופ' יובל אלבשן
פרופ' יובל אלבשן ראש התוכנית ודיקן הקמפוסים הרב תרבותיים
כמעט כל תחום מחיי הציבור והחברה נשלט היום על ידי המשפט. התפתחות זו מלווה בדרישה להרחבת הידע המשפטי במגזר הציבורי, החברתי ובמגזר השלישי. כל מי שעוסק כיום בעניינים ציבוריים נדרש לידע משפטי בדבר הכללים הנוגעים במשפט ציבורי, ברגולציה, בהקצאת משאבי המדינה, במכרזים ובמגוון תחומי משפט נוספים.

חשוב שתדעו

עו"ד דוד ברלינר
עו
הלימודים באונו זכורים לי כחווייתיים במיוחד בעיקר בשל ההרגשה שהסטודנט הוא במרכז, וכל המערכת נועדה ומתפקדת בשבילו: החל ממינהל הסטודנטים שזמין בצורה בלתי רגילה, דרך המרצים המעולים שבאמת אכפת להם שהסטודנטים ילמדו ויצליחו, ועד ראשי הקריה האקדמית אונו, שיעשו הכל כדי לקדם את הסטודנטים שלהם, גם לאחר שסיימו לימודיהם.
שותף במשרד ברלינר, רוזנברג ושות'

ימי לימוד ומיקום

ההרשמה למסלול נובמבר 2024 בעיצומה! הלימודים יחלו בתאריך ה־3.11.2024

מה נדרש כדי להתקבל

התמחות במקרקעין + התמחות במשפט מסחרי, הייטק וטכנולוגיה
תואר ראשון במשפטים .LL.B ממוסד אקדמי מוכר בממוצע 80 לפחות.

רוצה לדעת עוד?