פרופ' אלי כהן

ראש הההתמחות לניהול עסקי פנאי, הפקולטה למנהל עסקים

About

חבר סגל בפקולטה למנהל עסקים באוניברסיטת בן-גוריון בנגב, חבר מערכת בכתבי עת בינלאומיים, שופט עבודות מדעיות לכתבי עת בינלאומיים כגון  Food Quality and PreferenceBritish Food Journal. חבר סגל במסלול הנלווה במחלקה לשיווק באוניברסיטת דרום אוסטרליה. מרצה בתוכניות לתואר שני בתחום עסקי היין ומשקאות כוהליים בבורדו, צרפת ובהונג קונג. חבר בוועדת ההיגוי של האקדמיה לעסקי יין, המקיימת כנסים מדעיים בתחום. ניהל קורסים בינלאומיים אשר התקיימו בארץ מטעם משרד החוץ, ייעוץ בתעשיית המזון והכימיה בהטמעת מערכות ניהול איכות.

Education

.Ph.D, במדעי המזון, האוניברסיטה העברית בירושלים (1995).

M.Sc., במדעי המזון, האוניברסיטה העברית בירושלים (1982).

.B.Sc, בהנדסה כימית, טכנולוגיה של מזון וביוטכנולוגיה, הטכניון (1967).

Teaching Areas

מדעי המזון, ניהול מזון ומשקאות, ניהול איכות, שיטות מחקר כמותיות.

Research interests

שיווק והעדפות צרכנים בתחום המזון ומשקאות, בתרבויות שונות, תיירות יין, מלונאות ותיירות, ניהול בטיחות ואיכות במזון ומשקאות, חיי מדף של מוצרי מזון.