“מסע מוסיקלי מחוץ לקופסא” סדרת הרצאות וקונצרטים בשיתוף התזמורת הסימפונית הישראלית ראשל”צ

אנו נרגשים להזמין אתכם לסדרת האירועים המיוחדת ‘מחוץ לקופסא’
בשיתוף התזמורת הסימפונית הישראלית ראשון לציון, בניהולו המוסיקלי של מאסטרו ירון גוטפריד.

הסדרה כוללת 6 מפגשים מרתקים בשעות הערב, בהם הרצאות וקונצרטים אשר יבחנו סגנונות ומאפיינים שונים בעולם המוסיקה דרך הפריזמה של הביצוע התזמורתי. ההרצאות יועברו על ידי מרצים בכירים מ-Ono Music, והקונצרטים יבוצעו על ידי התזמורת הסימפונית ראשון לציון, בשילוב סולנים ואמנים אורחים.

באולם הקונצרטים (אודיטוריום 20), הקריה האקדמית אונו, השדרה האקדמית 1, קריית אונו.
תחילת ההרצאה בשעה 18:15, קונצרט 20:00.

הסדרה מיועדת לקהל הרחב ומוצעת גם כקורס בחירה לסטודנטים בפקולטות השונות בקריה האקדמית אונו, בהיקף של 2 נקודות זכות.

לצפייה בתוכניה המלאה לחצו כאן.

תאריכים ופרטי הקונצרטים:
23.12.24 – סיפור קצר פוגש יצירה ושיר מסיפוריו של אתגר קרת
16.1.25 – סולן ותזמורת
20.2.25 – עולם הסימפוניה
7.4.25 – N.Y. Symphonic Jazz Night
8.5.25 – ספרד נגד ברזיל
17.7.25 – קונצרט גאלה – קלאסיקה מהזמר העברי

כדי להירשם ולהבטיח את מקומכם בהרשמה מוקדמת בעלות מיוחדת, לחצו כאן.

לפרטים נוספים שלחו מייל לכותבת:
musicschool@ono.ac.il