קורס ניצוח מקהלות בהנחיית לילי סולומונוב

• 12 מפגשים אחת לשבוע, ימי ד’ בין 16:30-18:00
  • תאריכים 20/11/2024-12/02/2025
  • קמפוס מרכזי הקריה האקדמית אונו, השדרה האקדמית 1 קריית אונו
  • תעודת סיום בוגר קורס ניצוח מקהלות בהיקף 24 שעות אקדמיות מטעם Ono music הקריה האקדמית אונו

דרישות קבלה:

• יכולת שירה במקהלה
  • יכולת קריאת תווים בדגש על פרטיטורה SATB
  • מעבר ראיון אישי עם מנחת הקורס

לפרטים והרשמה לחצו כאן

מספר מקומות מוגבל.

לילי סולומונוב – מנצחת מקהלות וזמרת סופרן

תלמידתו של המנצח, פרופ’ נילס שווקנדיק.

לילי סולומונוב - מנצחת מקהלות וזמרת סופרן  בעלת תואר ראשון מהאקדמיה למוזיקה ולמחול בירושלים ותואר שני בניצוח מקהלה מטעם האקדמיה ע”ש סיבליוס שבפינלנד.  תלמידתו של המנצח, פרופ' נילס שווקנדיק.