מאסטרו ירון גוטפריד (מנצח ומלחין)

מאסטרו ירון גוטפריד

מנהל בית הספר למוסיקה, מנצח, פסנתרן ומלחין, מוסיקאי רב תחומי המגשר בין מוסיקה קלאסית למוסיקה בת זמננו

חתן פרס ראש הממשלה למלחינים 2014. יצירותיו יוצאות לאור בהוצאת התווים הבינלאומית והיוקרתית  SIKORSKI ומבוצעות על ידי תזמורות בפסטיבלים בארץ ובעולם. כיהן כמנהלה המוסיקאלי ומנצחה הראשי של תזמורת נתניה – הקאמרית הקיבוצית בשנים 2002-2013 והציג בהצלחה יתרה קו אומנותי ייחודי המשלב בין סגנונות מוסיקאליים ואומנויות.

גוטפריד בוגר האקדמיה בירושלים והוא תלמידם של פרופ’ נועם שריף בקומפוזיציה ושל פרופ’ מנדי רודן בניצוח. מרבה לנצח על מיטב התזמורות בארץ ובעולם, בהן הפילהרמונית הישראלית, הסימפונית ראשון לציון, הסימפונית חיפה, הסימפונית ירושלים, התזמורת הקאמרית הישראלית, סינפונייטה באר-שבע, תזמורת קאמרטה ועוד, לצד תזמורות מובילות בגרמניה, ספרד, אסטוניה, ארגנטינה, ארצות הברית, הונגריה וסיורי קונצרטים רבים בסין.

ניהל אמנותית וכתב עיבודים לקונצרטים רבים עם אמנים ישראלים מובילים עם הפילהרמונית הישראלית ובהם יהורם גאון, דני סנדרסון, עידן רייכל יסמין לוי ועוד. יצירתו “לה פוליה” נבחרה כיצירת חובה לתחרות הפסנתר הבינלאומית הבאה 2023 על שם ארתור רובינשטיין. גרסתו ל”תמונות בתערוכה REMAKE” לטריו ג’אז ותזמורת’ על פי מוסורסגקי, הוקלטה ויצאה באלבום של חברת נקסוס וזוכה לעשרות ביצועים ברחבי העולם. 

כפסנתרן ג’אז הוא הופיע עם אומנים בינלאומיים רבים ידועי שם ובהם: אדי דניאלס ,אדי גומז, דידייה לוקווד, דייב ליבמן, איירה סאליבן, בילי הארט, ג’ורגי פיים, רנדי ברקר, ג’ף ברלין ורבים אחרים.

פסנתרן, מנצח מלחין, יצירות ועיבודים מפרי עטו בוצעו בידי תזמורות תחת שרביטם של מנצחים כזובין מהטה, גארי ברתיני ואחרים. זכה בפרס המלחין לקולנוע עבור המוזיקה שחיבר לסרטים ‘פנטסיה על נושא רומנטי’ ו’בלוז לחופש הגדול’. כמו כן, זכה בפרס אקו”ם למוזיקה בתיאטרון ובפרס ראש הממשלה למלחינים. מנצח בקביעות על התזמורות המובילות בארץ ובחו”ל. כתב מוזיקה למאות הצגות, סרטים, בלטים ותוכניות טלוויזיה שהוצגו בארץ ובאירופה.

בעל דוקטורט מאוניברסיטת פלורידה שבארה״ב בתחום קומפוזיציה קלאסית. ביצירותיו הוא משלב את העקרונות האסתטיים של מוזיקה ערבית קלאסית ומוביל פרויקט ״פרלוד לשלום״, אלבום ומופע, בשיתוף פעולה של מוזיקאים יהודים, מוסלמים ונוצרים.

זמרת /יוצרת בתחום ווקאלי “מצו סופרן”. ילידת ניו יורק, בוגרת המגמה לתיאטרון מוסיקלי ומחול מאונברסיטת נו יורק בעלת תואר אקדמי ו-MA. החלה לימודי דוקטורט בחינוך ואומנות באוניברסיטת Lesley בארצות הברית.
למדה פיתוח קול, מחול, ותיאטרון אצל טובי המורים בניו יורק.

בעלת קריירה עשירה של הופעות רבות בארה”ב ובישראל. הפיקה והשתתפה במחזות זמר מוכרים כמו: “סיפור הפרברים” , “עלובי החיים” , “שורת המקהלה”  ועוד רבים. השתתפה בתכניות טלוויזיה ורדיו בישראל ובארצות הברית. יצרה והפיקה את המופעים “קולאז’ של אישה” ו”הביתה” שזכו להצלחה רבה בישראל ובחו”ל. במרץ 2013 שרה את ההמנון האמריקאי בפני נשיא ארה”ב ברק אובמה כשנאם בבנייני האומה בירושליים בזמן ביקורו בישראל.

עדינה מלחינה ויוצרת עם שלושה אלבומים. באלבומה השני, הכולל שירים מקוריים אחד מהשירים מתוך האלבום ,“Just A Girl” הגיע למקום ה-14 במצעד הפיזמונים בארצות הברית בשנת 2014.

הייתה חברה בצוות המורים של האקדמיה למוסיקה על שם רובין והאוניברסיטה העברית בי-ם.

בעל דוקטורט למוסיקה מאוניברסיטת Stony Brook לונג איילנד, ניו יורק, תואר מאסטר בגיטרה קלאסית מ- Manhattan School of Music. על נגינתו ויצירותיו זכה בפרסים רבים ובהם פרס ‘אנדרס סגוביה’ היוקרתי בספרד, פרס Artists International, פרס Lilian Fuchs למוסיקה קאמרית ועוד. מופיע עם טובי המבצעים והאנסמבלים, ביניהם זמרת הסופרן והמנצחת ברברה הניגן, רביעיית המיתרים מיבוס, זמרת המצו סופרן רינת שחם ורבים נוספים.

מלחין מנצח וצ’לן. בוגר תואר ראשון לקומפוזיציה באקדמיה ע”ש רובין בתל אביב, לימודי צ’לו ולימודי תואר שני במנס קולג’, לאחר מכן המשיך בלימודי הדוקטורט בבית הספר ג’וליארד. יצירותיו מוזמנות ומבוצעות בפסטיבלי מוסיקה שונים, קונצרטים קאמריים, וברדיו. מנצח על מיטב התזמורות וכיהן כמנצח ומנהל מוסיקלי של התזמורת הסימפונית רמת גן. בנוסף, ייסד את ה”אגודה למוסיקה קאמרית ת”א”.

מרצה ומורה לתיאוריה מוזיקלית ולפדגוגיה של המקצועות התיאורטיים, פסנתרנית, מנצחת ומנחת מקהלות.
בוגרת תואר דוקטור בתיאוריה מוזיקלית באוניברסיטת תל אביב בשיתוף אונ’ העיר ניו יורק ובהנחיית קרל שאכטר.
מלמדת מיומנויות מוזיקליות ואנליזה לצד הפסנתרן מארי פרחיה בתוכנית הפסנתרנים המצטיינים של המרכז למוסיקה משכנות שאננים.
בנוסף, מרצה גם באוניברסיטת תל אביב ומרכזת את התוכנית לתעודת הוראה במוסיקה.

למד מוסיקה בקונסרבטוריון רובין, בעל רקע בלימודי מוסיקה קלאסית.
במהלך הקריירה שיתף פעולה עם אמנים רבים, כגון שלמה ארצי, אביב גפן, ישראל גוריון, ריקי גל, להקת רוקפור, דנה עדיני, דניאלה ספקטור.
היה קלידן ומתזמר בהרכב הישראלי-בריטי “בלאקפילד”.
הלחין מוסיקה לתיאטרון בישראל ובלונדון ומוסיקה לסרטים ולטלוויזיה.
אלבומו השני – “רבות הדרכים” (2005) הגיע למעמד אלבום זהב.
זכה בפרס “המוזיקאי הטוב ביותר” בפסטיבל הצגות ילדים חיפה.
זכה בפרס “נוצת הזהב” של אקו”ם למלחין הטוב ביותר בעקבות אלבומו הראשון.
כתב את שירי הנושא של הסרטים: “הסודות”, “מישהו לרוץ איתו”, “הקפות”, “שושנה חלוץ מרכזי”.
והסדרות: “יום האם”, “חברות”, “רביעיית רן” ועוד רבים.

צילום: גיל שני


למדה תיאטרון בתיכון לאמנויות “תלמה ילין”.
פרצה לתודעה כאשר לקחה חלק במופע מחווה למשוררת יונה וולך – “אתה חברה שלי”,
יחד עם ערן צור ולאלי אברמוב.
הוציאה אלבום משותף עם טל גורדון, “רציתי שזה לא ייגמר”.
אלבום הסולו הראשון שלה, “לנשום בספירה לאחור”, הוכתר על ידי מבקרים רבים כאלבום השנה.
אלבומה השני, “עיניים זרות”, זכה גם הוא להצלחה מסחרית ולשבחים רבים.
בנוסף לאלבומי הסולו שלה, רשמה קינן לזכותה עשרות שיתופי פעולה עם אמנים ישראלים רבים, ביניהם גידי גוב, יהודית רביץ, ברי סחרוף, יוני רכטר, שלומי שבן, נורית גלרון, יזהר אשדות, אסף אבידן ורבים אחרים.
שיתפה פעולה עם יזהר אשדות, אשר הפיק מוסיקלית וניהל אמנותית את שלושת אלבומיה שגם זכו לאחרונה למעמד זהב.
הלחינה מוסיקה לסדרות ולסרטים עטורי פרסים, ביניהם: “מועדון בית הקברות” של טלי שמש, “בדרך הביתה” של תומר הימן והסדרה הדוקומנטרית של ערוץ שמונה, “טיפול זוגי”.
קינן שימשה קריינית לגרסא האנגלית של הסרט הדוקומנטרי “שתיקת הארכיון” של יעל חרסונסקי ולסרט התיעודי ״ירד הלילה״.
השתתפה כמלחינה ומבצעת בעשרות פרוייקטים, ביניהם מחוות למשוררים ויוצרים כמו יונה וולך, לאה גולדברג, נתן אלתרמן, דליה רביקוביץ’, רחל חלפי, דוד גרוסמן, יוסי בנאי, חיים גורי, רחל המשוררת ועוד.
הגישה את תכנית הרדיו ״ציפורי לילה מתפייטות״ בגלי צה״ל, יחד עם המשורר דורי מנור.
בשנים האחרונות מלמדת קינן מוסיקה בבית הספר הגבוה למוסיקה למגזר הדתי: ״מזמור״.

צילום: יניב אדרי


הופיע בפסטיבלים ועל הבמות המכובדות בארץ ובעולם וכנגן שיתף פעולה עם אמנים גדולים בינלאומיים.
היה חבר קבוע בפרויקט של עידן רייכל (2011 – 2016), חבר מייסד בשלישיית טוקאן, הופיע והקליט עם מתי כספי, יוני רכטר, אריק איינשטיין, אסתר עופרים, התזמורת הפילהרמונית הישראלית, עברי לידר, שלמה גרוניך ומיקי גבריאלוב. עבד כמורה לקצב בלהקת מיומנה, והעביר סדנאות קצב במוסדות חינוך בכירים בארץ ובעולם: ברקלי קולג’ (בוסטון), בקונסרבטוריון למוסיקה בהמבורג (גרמניה), אוניברסיטת צפון פלורידה (ארה’ב) ועוד.
אלבומו הראשון Entreventos הוקלט בארה”ב, ברזיל וישראל וראה אור בשנת 2006 בלייבל הברזילאי Lumiar. בשנת 2013 הוציא לאור אלבום מקורי שני בשם MANSO BALANÇO המשלב מוסיקה ברזילאית עם אלמנטים מזרח תיכוניים ואפריקאיים, בהשתתפות אורחים מיוחדים מישראל ומברזיל. האלבום קיבל ביקורות מצוינות ברזיל ובישראל ונבחר לאחד מבין עשרת האלבומים הטובים שהושקו בישראל ב 2014 על ידי עיתון הארץ. (השיר DE PARTIR CHEGAR נבחר לשיר הכי יפה באותה שנה למרות שהוא בשפה זרה) בשנה האחרונה ז’וקה הוציא תקליט חדש RIO ALEGRE עם הלייבל הברזילאי הידוע BISCOITO FINO ובארץ הוציא שיר דואט עם הזמר רותם כהן (A VIDA) שנוגן בכל תחנות הרדיו.


בסיסט, מעבד ומפיק.
לאריה תואר ראשון ושני מאקדמיה למוסיקה בירושלים,
בוגר Mannes School of Music | The New School בניו יורק.
למד ב-berklee college of music בבוסטון, שירת בצבא כמעבד בתזמורת חיל האוויר ולאחר מכן כמנצח והמנהל המוסיקלי של התזמורת.
היה נגן הבס הקבוע של שלמה ארצי וכמו כן ניגן ועבד עם דני סנדרסון, גידי גוב, נורית גלרון, שלמה גרוניך ועוד.
אריה שיתף פעולה עם אמנים רבים בעולם בעיקר מתחום הג’אז כמו דייב לבימן, דני גוטליב, דוני מקזלין, ג’ון ריילי, הוארד ג’ונסון, אדם נוסבאום, המעבד השווצרי ג’ורג’ גרונץ’ ועוד רבים וטובים.


ווקולוגית מוכרת בארה”ב PAVA-RV (בין ה 14 הראשונים שקיבלו הכרה זאת בכל העולם מטעם ארגון הווקולוגיה האמריקאי). מוסמכת גם מטעם Voice for Center National Utah and Speech, זמרת יוצרת ומורה לפיתוח קול. מייסדת איגוד הקול הישראלי ו”הארגון הישראלי למורות ומורי פיתוח קול”. מרצה, חוקרת, בעבר כמה שנים חברת ועד במספר ארגונים של מדעי הקול בארה”ב וגם לשעבר מנהלת חינוכית של ארגון Vocology in Practice. מייסדת הקורס להוראת פיתוח קול “לב הקול”, מחברת הספר “לב הקול” ספר מבוסס מחקרים בתחום הוראת פיתוח קול.


ד”ר אריאל לזרוס הינו מוזיקאי רב-תחומי הפעיל בארץ ובחו”ל, מלחין ומעבד, גיטריסט ומנצח, מרצה בכיר וחוקר, יזם תרבות, מקים ומנהל מוזיקלי של תזמורת הלדינו הישראלית.
לזרוס הינו חתן פרס נבון לשנת 2021 ,אותו קיבל מנשיא המדינה, זכה במלגות יצירה מטעם מפעל הפיס ואקו”ם.
יזם, הוביל וניהל עשרות מיזמים ותכניות מוזיקליות אמנותיות וחינוכיות תוך שיתופי פעולה עם גופי תרבות
ותזמורות בישראל, מרוקו, ארה”ב, גרמניה, ספרד ופורטוגל, סקנדינביה, בריטניה, גיברלטר, לוקסמבורג, הונגריה ופולין. בין היתר ניצח על האנדלוסית הישראלית אשדוד בתכנית האלף לגבירול אותה יזם ושימש כשגריר מוזיקלי של מדינת ישראל מטעם משרד התפוצות.
תזמורת הלדינו הישראלית, אותה יזם והקים בשיתוף מכון “רננות” זכתה בזמן שיא להכרת משרד התרבות תוך שהיא מהווה פלטפורמה לשיתופי פעולה עם מיטב אמני ישראל ואף הוזמנה לאחרונה לייצג את ישראל בכנס האו”ם בפאס – מרוקו. יצירותיו של לזרוס יוצאות לאור דרך המכון למוזיקה ישראלית ו”אור תו”. הקלטותיו אשר יוצאות לאור דרך הלייבל האירופאי “סמות’פקטור” זכו לשבחי המבקרים.
לזרוס השלים דוקטורט בקומפוזיציה יחד עם מחקר אתנו-מוזיקולוגי, במלגת הנשיא באונ’ בר-אילן בהנחייתם של
פרופ’ בטי אוליברו ופרופ’ גדעון לבינסון ובהנחיית חתן פרס ישראל, פרופ’ אדוין סרוסי מן האוניברסיטה העברית.
נמנה בין הבוגרים הראשונים של “הד” – המכללה למוסיקה (Ono Music היום).
השלים תואר ראשון ושני בהלחנה וביצוע באוניברסיטת אוקלהומה סיטי, ארה”ב.
לזרוס משמש כמרצה בכיר במספר מכללות ומוסדות אקדמיים.

בעל שם עולמי, בוגר בי”ס המלכותי למוסיקה בלונדון, בלימודי ניצוח בהצטיינות.
זכה בפרסים רבים בתחרויות ניצוח יוקרתיות בינלאומיות נחשבות בעולם. בתחילת דרכו ניצח על תזמורות בצרפת כמו הפילהרמונית של אזור הלואר, פילהרמונית של רדיו צרפת, תזמורת ננסי, פילהרמונית של לוריין וגם על תזמורת האופרה של פלרמו ועוד.
שנים ארוכות דורון היה יועץ מוסיקלי ומנצח ראשי בתזמורת הסימפונית של גוולבורג בשבדיה, ניהל את התזמורת הפילהרמונית של מקדוניה, כיהן כיועץ אומנותי ומנצח ראשי של התזמורת הפילהרמונית של פוגטלנד, גרמניה.
בעשורים האחרונים ניצח על התזמורות הטובות בעולם: הקמרית של ברלין, הסימפונית של ברזיל, הלאומית של קוויבק-קנדה, הסימפונית של נירנברג, הפילהרמונית של ווסטפליה, הפילהרמונית של וורוצלב ועוד.
הרבה בשיתופי פעולה עם אומנים גדולים מתחומי מוסיקה שונים ומגוונים: ראול חאורנה-אומן הבנדונאון מאורוגווי, יאיר דלל, וירטואוז הגיטרה והמלחין מברזיל דניאל מורי, דניסוב ספסוב- וירטואוז בקוואל (חליל בולגרי), אנסמבל שורולה-מוסיקה ברזילאית, אומני הכליזמר-גיורא פיידמן ודויד קרקאואר, וירטואוז הגיטרה והמלחין צ’יקו פיניירו מברזיל, הפסנתרן והמלחין הקובני רמון וואלה ורבים נוספים.
בישראל ניצח על כל התזמורות, כולל התזמורת הפילהרמונית הישראלית, היה מנהל מוסיקלי ומנצח ראשי של התזמורת הקאמרית הקיבוצית וכמנהל האומנותי ומנצח ראשי של תזמורת הסינפונייטה הישראלית-באר שבע,
וכיום הוא מנצח אורח ראשי שלה.

צילום:  דניאל חסין.


למד תיאוריה, קומפוזיציה ומקאם טורקי אצל פרופסור מוטלו טורון באיסטנבול, וכן מקאם ערבי אצל יאיר דלאל. פרופסור טורון הוא חוקר ומבצע מוזיקה של המזרח לסוגיה, בעל ניסיון רב בתחום.

הוא משתף פעולה בהקלטות והופעות עם אמנים מהשורה הראשונה בארץ ובעולם, ביניהם: דודו טסה, ג’וני גרינווד, גלעד שגב, סופי צדקה, שאנן סטריט, חוה אלברשטיין, לינט, מירי מסיקה, הראל שחל והעותמאנים, שרית חדד, תזמורת המהפכה, דקלה, שפיטה, מוש בן ארי, יאיר לוי, סאז ועוד רבים וטובים.

פרופסור טורון הוא מייסד ההרכבים טייצ׳מאניה ואיסטיקלל טריו, אשר משלבים קומפוזיציות מעולם המקאם עם גלובל פיוז’ן, מוזיקה אלקטרונית, פרוג, רוק וגרוב.

כמו כן, הוא מעביר כיתות אומן, משתתף בסדנאות ובפרויקטים בינלאומיים, כמו MIDWEST ARTS בארה”ב, ומנחה אנסמבלים של מוזיקה ים-תיכונית ובלקנית.

עם ניסיון רב בהפקת אלבומים ובייעוץ לאומנים ועסקים בתעשיית המוסיקה. 

כמרצה בקורס יזמות וניהול עסקי למוזיקאים, הוא משתף את הידע והניסיון שלו עם הדור הבא של יוצרים.

בסטודיו שלו, “Introspection”, שחר עוסק בהפקת אלבומים עבור אומנים מרחבי העולם, תוך דגש על מיתוג ובניית קריירה. 

לאחר עשור של עבודה עם אנשי תעשייה ואומנים, הינו מתמחה בליווי עסקי, ייעוץ אסטרטגי ובניית תכניות פעולה אפקטיביות, 

במטרה לקדם את האומנים ולהוביל את הפרויקטים שלהם להצלחה.

עם פורטפוליו עשיר של יצירות המשתרעות על פני ז’אנרים מגוונים, עם מרכז פעילות ויצירה של מעל עשור בתעשית המוסיקה בניו יורק.
יואב הינו בעל תואר הראשון בקומפוזיציה מהאקדמיה למוזיקה בירושלים, ותואר שני בקומפוזיציה, הלחנה לסרטים, מולטימדיה והפקה מוסיקלית מאוניברסיטת ניו יורק NYU וכן בוגר סמינר הלחנה לסרטים של ASCAP והלחנה למדיה של BMI.


בוגר האקדמיה למוזיקה בירושלים, שם למד גיטרה אצל סטיב פסקוף והלחנה אצל סלבה גנלין, וזכה בפרסים ומלגות כגון מלגת קרן שרת, תחרות נגן הג׳אז ועוד.
פעילותו המגוונת והיחודית של יונתן מתפרשת על פני ז׳אנרים רבים, מג׳אז דרך אלקטרוניקה, פסיכדליה ורוק ועד לקלאסי-מודרני ואוונגארד, והוא חלק ממספר פרויקטים והרכבים מוערכים, איתם הוא מופיע בארץ ובעולם: Geshem, Apifera, Big Vicious ו-Live Beat Tapes.
יונתן משתף פעולה בשני העשורים האחרונים עם אמנים ממדיומים שונים כמו מחול, קולנוע, אנימציה, טלוויזיה, תיאטרון, וידאו ארט ומשחקי מחשב, ועובד עם מיטב אמני ישראל, בינהם:
מתי כספי, שלום חנוך, שלמה גרוניך, אבישי כהן, מארינה מקסימיליאן בלומין, שם טוב לוי, אסף אמדורסקי, שלומי שבן, שולי רנד, אלי מגן, תזמורת הג’אז הישראלית, התזמורת הפילהרמונית הישראלית, תזמורת המהפכה, שי מאסטרו, באטרינג טריו, מטרופולין, ועוד רבים.

פרסים:
2021 – פרס אופיר על פסקול הסרט “אגדת חורבן” (ביחד עם אסף תלמודי).
2023 – פרס פסטיבל ירושלים לקולנוע על פסקול הסרט “דניאל אורבך”.


תלמידם של הגב’ אסתר נרקיס ופרופ’ אלכסנדר וולקוב; את התואר הראשון השלים בכיתתו של פרופ’ איתן גלוברזון באקדמיה למוסיקה ולמחול בירושלים.

בהמשך, את לימודיו לתואר שני, השלים תחת הדרכתו של פרופ’ מיכאל בוגוסלבסקי באקדמיה בירושלים, אחריהם המשיך לתואר דוקטור באוניברסיטת סטוני ברוק (Stony Brook) בכיתתו של גילברט קאליש ומוסיקה קאמרית עם חברי רביעיית אמרסון.

בהיותו פסנתרן קאמרי פעיל, לוח הקונצרטים של גיא מהווה תמהיל של רפרטואר לפסנתר סולו ומגוון ז’אנרים קאמריים: שיר-אמנותי, פסנתר בארבע ידיים ושני פסנתרים וכן יצירות מתוך הקאנון של ספרות המוסיקה הקאמרית לפסנתר וכלי מיתר. במסגרת פעילות זו, לאורך השנים שיתף פעולה עם אמנים בולטים בישראל ומחוצה לה.

במקביל לעשייה הקונצרטית, מקיים גיא פעילות הוראה ענפה של תלמידי קונסרבטוריון וסטודנטים בפסנתר ומוסיקה קאמרית.

לצד העיסוק בביצוע, לגיא זיקה לתחום האנליזה של מוסיקלית טונאלית, בפרט ניתוח שנקרייני ותורת הצורות.

נדבך נוסף בעשייתו המוסיקלית של גיא נסובה סביב הנגשת המוסיקה האמנותית בדמותם של קונצרטים מוסברים לקהל הרחב.


למעלה מעשור של ניסיון בניהול מותגים ובניית אסטרטגיות שיווקיות חדשניות. נדב מוביל את הקריירה של אמנים מובילים בתעשייה הישראלית והבינלאומית, כולל נטע ברזילי, זוכת האירוויזיון, ואמנים נוספים.

במקביל לעבודתו בניהול אמנים, נדב משמש כמנהל בכיר ביחידת ההפקות של צה”ל, שם הוא מנהל צוותים של מאות חיילים ומוביל הפקות אמנותיות עבור צה”ל ואירועים ממלכתיים שונים. במסגרת תפקידו, נדב משלב בין חשיבה יצירתית ליכולות ניהוליות גבוהות, ומיישם גישה הוליסטית שמבטיחה שכל פרט ופרט יהיו מתואמים ומכוונים להצלחת המותג.

נדב הוא בוגר תואר ראשון ושני בתקשורת, שיווק ואסטרטגיה דיגיטלית מהקריה האקדמית אונו. נדב ידוע כמוביל בתעשייה, בעל ראייה רחבה ויכולות יוצאות דופן בזיהוי וטיפוח כישרונות, והצליח להביא את אמניו למודעות גלובלית ולהזדמנויות איכותיות בשוק הבינלאומי, תוך שיתוף פעולה עם חברות תקליטים וסוכנויות בינלאומיות כמו דיסני, BMG ו-WME.


מובילה מעל לשלושה עשורים, יחד עם בן זוגה, עופר פורטוגלי, את אחד מהרכבי הג’אז והגוספל הבולטים בנוף המקומי.
יחד, הם עוסקים, בשילוב הג’אז והגוספל בתרבות הישראלית.
מאחוריהם שבעה אלבומים, שיתופי פעולה עם אמני ג´אז מחו”ל והופעות אין ספור בפסטיבלים בארץ ובעולם.
בימים אלה יוצא אלבומם השמיני.
כמו כן, שותפה למסורת פסטיבלי גוספל בחסות שגרירות ארה”ב.


רוברט קנטי קיבל את חינוכו המוזיקלי בראשיתו בידי המורים צבי רוטנברג ורמישבלוב. בגיל 18 הוביל את אנסמבל פרו-מוסיקה בניצוח דליה אטלס. בגיל 20 היה אחד מהמובילים וסולן של התזמורת הקאמרית הישראלית בניצוח גארי ברטיני.

את המשך חינוכו המוזיקלי קיבל בארה”ב, בבית הספר ג’וליארד בניו יורק, שם למד אצל איוון גלאמיאן וסלי תומס, רביעית ג’וליארד.
הוא ניגן באופרה ניו יורק והיה כנר ראשי בפסטיבלים שונים בארה”ב, ואף הקים את הרביעייה HebrewArt School בניו יורק.

ב-1978 הוזמן רוברט קנטי ככנר ראשי, מנצח וסולן בתזמורת חיפה. ב-1996 הקים וניהל פסטיבל מוזיקה בינלאומי ותחרות בינלאומית לכינור על שמו. הפסטיבל היה ייחודי בכך שהתקיים פעם בכל שנה בארץ אחרת.

מאסטרו קנטי הקים את “האנסמבל הקאמרי הישראלי החדש”, שניגן רפרטואר מגוון מבארוק ועד מוזיקה חדישה, ונחשב לטוב מסוגו בישראל.

רוברט קנטי העביר כיתות אמן בכינור, מוזיקה קאמרית וניצוח באקדמיות חשובות ברחבי העולם, כולל פריז, בריסל, מוסקבה, סנט פטרבורג, אסטנה, טוקיו ועוד.

התזמורות שעליהן ניצח כוללות בין השאר את התזמורת הפילהרמונית של ריגה, הפילהרמונית של סופיה, הפילהרמונית של נובוסיבירסק – רוסיה, התזמורת הקאמרית של מוסקבה, תזמורת מטרופוליטן ליסבון, הרמיטאז’ סנט פטרבורג, האקדמיה של סולנים אסטנה, הפילהרמונית של אסטנה ועוד.

העובדים המקוריים לתזמורת קאמרית של רוברט קנטי, כגון רביעיית שוברט “העלמה והמוות” והסקסטט אופוס 18 של ברהמס, הועלו לראשונה באולם הגדול “בולשוי” של קונסרבטוריון צ’ייקובסקי במוסקבה.
רוברט קנטי מייסד ומנהל מוזיקלי של פסטיבל ״עונות ירושלים״.


ד”ר לאתנו-מוסיקולוגיה, חוקר מוסיקה ותרבות, עורך ומגיש בכאן תרבות, כאן 88, קול המוסיקה וברשת ב של תאגיד השידור. מרצה בתחומי מוסיקה ותקשורת, מעביר הרצאות בכנסים בינלאומיים, פרסם מאמרים אקדמיים, פרקים בספרים רבים ושלשה ספרים פרי עטו בתחום האתנו-מוסיקולוגיה.

בוגר תואר שני מהקונסרבטוריון הממלכתי בטיביליסי שבגיאורגיה. במהלך הקריירה שלו כיהן כסגן שר התרבות באדג’ריה, שימש מנהל המכללה למוסיקה בבאטומי, וכן במקביל לעבודתו היצירתית שימש מרצה באקדמיה למוסיקה בטביליסי ובמכללה למוסיקה בבאטומי. זמן קצר לאחר עלייתו ארצה הוזמן לשמש כמלחין בית של תזמורת סינפונט רעננה, מלחין הבית של תזמורת סימפונית ראשון לציון ועוד. כיום ברדנשווילי נמנה עם הסגל האקדמי של בתי ספר למוסיקה רבים בארץ, וכן במהלך חייו כתב כ- 100 יצירות, ביניהן ארבע אופרות שבהן, “מסע אל תום האלף”, ו”הדבוק”(בין שני עולמות). יצירותיו בוצעו על ידי מיטב התזמורות בארץ ובחו”ל, בנוסף לכך כתב מוסיקה לסרטי קולנוע ומוסיקה להצגות תיאטרון. לברדנשווילי הוענקו פרסים רבים בארץ הולדתו ובישראל, וביניהם: פרס המוסיקאי המצטיין ע”ש זכריה פאליאשווילי (גאורגיה 1987), פרס ראש הממשלה (2000-2011), “מלחין השנה” בפרס התיאטרון הישראלי”- 2002-2003, פרס “מפעל חיים” מטעם אקו”ם (2002) ועוד פרסים רבים.

בוגרת הקולג’ היוקרתי Laine Theatre Arts בלונדון, וזכתה בפרס רקדנים מצטיינים. את ניסיונה כרקדנית רכשה בהשתתפות במגוון הצגות ומחזות זמר, כולל הפקות מצליחות כמו “מאמא מיה”, “אוויטה”, “גבירתי הנאווה”, “זורו”, “בת הים הקטנה” ו”שרק”, לצד הופעות במקומות כמו קיסריה והיכל מנורה.

כמעצבת תנועה וכוריאוגרפית, היא שותפה לפרויקטים בולטים בתיאטראות המרכזיים בישראל, ביניהם:

  • תיאטרון הבימה: עיצבה תנועה וכוריאוגרפיה למחזות כמו “פינוקיו”, “בית הבובות”, “האמיני יום יבוא”, “את שאהבה נפשי”, “רומיאו ויוליה” (בשיתוף עם התזמורת הפילהרמונית), “עוד חוזר הניגון”, “בוסתן ספרדי”, “אביב מתעורר”, “סיבת המוות אינה ידועה” ו“סיפור אהבה בשלושה פרקים”.
  • תיאטרון הקאמרי: שימשה כוריאוגרפית בהפקת “טרטיף”.
  • הצגות ילדים ותיאטרון נוער: ביניהן “אבא סיפור”, “מלך הג’ונגל”, “ילד טבע”, “רובין הוד ולוחמי הצדק”, “שובם של המכבים” ו”חלומות של אחרים” בתיאטראות אורנה פורת והתיאטרון הארצי לילדים ונוער ע”ש סמי לוי.

בנוסף, עבדה גם בזירה הבינלאומית, עם השתתפות באוף ברודווי ניו יורק בהפקת “אגם הברבורים” – אופרת רוק.

בעלת תואר ראשון מהאקדמיה למוזיקה ולמחול בירושלים ותואר שני בניצוח מקהלה מטעם האקדמיה ע”ש סיבליוס שבפינלנד, בכתתו של Prof. Nils Schweckendiek.
בימים אלה מנצחת ושרה בהרכבים שונים, מלמדת ניצוח ומשתלבת בעשייה המוזיקלית והמקהלתית ברחבי הארץ, מתוך אמונה כי המוזיקה והשירה בפרט הם כלי לשינוי אישי וחברתי, דרך ערכי ההקשבה, האחריות והשיתופיות.

צילום: צור קוצר


זמרת, שחקנית, מדבבת, קריינית, פסנתרנית ומנחה. למדה באוניברסיטת ת”א משחק ותיאטרון, מוסיקה בתחום האופרה. בוגרת הקונסרבטוריון הישראלי למוסיקה בהצטיינות יתרה ובוגרת לימודי Broadway Musical בניו יורק. דיבבה את מירב התפקידים הראשיים של דיסני כגון, שלגיה, היפהפייה הנרדמת, במבי ורבים נוספים. כיכבה בתפקידים ראשיים רבים במחזות זמר בארץ ובחו”ל כגון: צלילי המוסיקה, אנני, חנות קטנה ומטריפה, גברתי הנאוה ועוד. מופיעה ושרה עם התזמורות הגדולות בארץ ובעולם, ביניהן הסימפונית של לונדון בוומבלי.

את השכלתה המוזיקלית החלה אירית באקדמיה למוזיקה בירושלים, אותה סיימה בהצטיינות, המשיכה אצל פרופ’ ורה רוז’ה בלונדון, ובתכנית האופרה של ה- ROYAL NORTHERN COLLEGE OF MUSIC במנצ’סטר שם אודישן הכניסה שלה זיכה אותה במקום הראשון.
אירית יצרה מופעים שמשלבים שירה קלאסית, פלמנקו ומוסיקה לטינית.
מופעים מקוריים אלה בנויים על שיתופי פעולה עם טובי אמני הפלמנקו בארץ ואכן זכו להצלחה ניכרת אצל הקהל הרחב בפסטיבלים, תיאטראות ובאירועים מיוחדים.
אירית זכתה במלגת ההצטיינות של קרן שרת, במלגת הצטיינות של העמותה לאופרה בישראל ללימודים בניו יורק, ובמענק לעידוד מוסיקאים מצטיינים מעמותת צפונות תרבות בישראל.

את התואר הראשון במוסיקה שלה סיימה בהצטיינות באקדמיה למוסיקה ע”ש בוכמן מהטה באוניברסיטת תל-אביב. במהלך הקריירה שלה הופיעה בקונצרטים וברסיטלים בארץ ובעולם (איטליה, פולין ומדינות נוספות). הרפרטואר האופראי שלה כולל את כרובינו בנישואי פיגרו (מוצרט), המלחין באריאדנה בנקסוס (ר. שטראוס) ועוד. בנוסף הופיעה כסולנית בביצוע הסימפוניה התשיעית של בטהובן בניצוחו של זובין מהטה, וכן עם תזמורות רבות אחרות, התזמורת הקאמרית של תל-אביב, התזמורת הסימפונית ירושלים ועוד. בנוסף לכל זאת זכתה קארין במלגת קרן התרבות אמריקה ישראל וקרן הילדגרד צאדק.

בוגר האקדמיה למוסיקה בירושלים ובית הספר למוסיקה ומשחק Guildhall שבלונדון, שם סיים בהצטיינות. זוכה פרס ‘גוטסמן’ לזמרים, וכן בפרס עשרת ההקלטות הטובות לשנת 2016 מאת מגזין ‘גרמופון’ היוקרתי. פעיל על במות הקונצרטים באורטוריות ורסיטלים רבים, מקליט עבור חברת נקסוס העולמית, והוציא אלבום בשיתוף הפסנתרן הישראלי דן דויטש עליו זכה בפרס ZDF על תרומה לתרבות המוסיקה הקלאסית בגרמניה.

אביה מלמדת שירה קלאסית, ג’אז, ושירה אתנית בשיטה ייחודית משולבת, שפיתחה – “הקול באותיות” – גוף , נפש ופונטיקה תפיסתית.
עוסקת בריפוי קול, בשיתוף פעולה עם בית חולים “איכילוב” ודר’ יעל מנור.
מלמדת קלינאי תקשורת בשנה ד’ בקריה האקדמית אונו.
שרה ומופיעה ברחבי הארץ בתוכנית “מתימן עד ברודווי ושירה קלאסית”.
למדה הוראה במדרשת שדה בוקר, ופיתוח קול אצל הזמרת מירה זכאי במשך שנים רבות.
זכתה במלגות של ” קרן שרת” ושרה כחברה במקהלה הפילהרמונית בתל אביב, הופיעה בארץ ובחו”ל.
עורכת סדנאות קול והרצאות בנושאי מוזיקה קלאסית.

גיטריסט, מלחין, מפיק מוסיקלי, היסטוריון וחוקר תרבות. בעל תואר דוקטור (.Ph.D) מהאוניברסיטה העברית בירושלים, העוסק בהיסטוריה אמריקנית, לימודי תרבות ומוזיקה פופולרית בוגר האוניברסיטה העברית בירושלים. מחקריו עוסקים בקשר בין מוזיקה פופולרית, היסטוריה ולימודי תרבות. הפיק סינגלים ואלבומים לאיל שכטר, שרון הולצמן, ופרויקטים בהם השתתפו, בין היתר, עלמה זהר אפרת גוש ורבים אחרים. מוציא לאור של ספרים רבים, ביניהם: “המחר לעולם אינו יודע – רוק במאה ה-20”, “פינק פלויד – להפיל את החומה”, “רעשים לא ידועים – פאנק”, “פוסט-פאנק וניו-ווייב”, “מדרגות לגן עדן: יהודים, שחורים ומהפכת המוזיקה האמריקנית”.

מוסיקאי, נגן חצוצרה. ניגן בתקליטים של מתי כספי ויוני רכטר, בהצגות תיאטרון ובמחזות זמר מצליחים ביניהם: סיפור הפרברים, עלובי החיים, שלמה המלך ושלמי הסנדלר ועוד. הביא לראשונה לארץ את תוכנת התווי סיבליוס, שאותה הוא מלמד ותומך במשתמשי התוכנה. הוציא לאור ספרי מוסיקה רבים ובהם של נעמי שמר, סשה ארגוב, אריה לבנון, שמעון כהן, תלמה אליגון, נורית הירש ועוד.

סקסופוניסט ומולטי-נשפן מוביל בסצנת הג’אז והמוסיקה הקלה בארץ. ניגן בהרכבי ג’אז רבים מביג-בנדים ועד הרכבים קטנים בפסטיבלים בארץ ובחו”ל, עם ההפקה המקורית של המחזמר “שיקגו” מברודווי ובהצגות תיאטרון רבות. הופיע בסדרת קונצרטים עם התזמורת הפילהרמונית הישראלית. הוציא שני אלבומים מקוריים עליהם זכה לשבחים רבים. ניגן והקליט עם אמנים מובילים רבים וביניהם: אילנית, יוני רכטר, רונה קינן, יהורם גאון ועוד.

פזמונאי, קופירייטר ופרסומאי. כתב שירים רבים לאומנים מצליחים ובהם רמי קלינשטיין, גלי עטרי, דנה ברגר, דודי לוי, דן תורן, קורין אלאל ורבים נוספים. זוכה פרס שרת החינוך לתמלילן השנה (2005) ופרס אקו”ם למפעל חיים ע”ש אהוד מנור בתחום הזמר העברי (2012).

בוגר בית ספר רימון במגמת ביצוע והלחנה, לאחר לימודיו ליווה בקלידים במופעים שונים והקלטות אולפן, לאמנים מהשורה הראשונה בארץ, בין היתר שיתף פעולה עם האומנים ריטה, רותם כהן, גיא מזיג, שלמה גרוניך, נרקיס, ישי ריבו, עומר אדם ועוד. כמעבד מוסיקלי הפיק מור סינגלים לאומנים רבים ביניהם “צונח למעלה” ו”תודה שבאת לחיי” של הזמר קובי אפללו, “אתן לך” של אייל גולן, “מרגיש” ו-“מקומות יפים” של רותם כהן ועוד. מור הוא מפיק מוסיקלי פורה, בין היתר הפיק מוסיקלית את הופעותיהם של אמנים רבים, בניהם המופעים “מראות” של קובי אפללו, “אל העולם שלך” ו”לא דמיינתי”, של רותם כהן, המופע לכבוד יום האישה הבינלאומי בהשתתפות מיטב אמניות ישראל בהן: ריטה, שרית חדד, ירדנה ארזי, גלי עטרי, דיקלה, נסרין קדרי, שירי מימון ועוד. מור יוצר מוסיקה באמצעות תכנת אבלטון ובאמצעותה הפיק מוסיקלית להופעותיהם של ישי ריבו, רועי זו-ארץ וגיא זו-ארץ, זהבה בן ואחרים. בנוסף מור מלמד סטודנטים להפקה מוסיקלית באמצעות התוכנה.

מלחין למשחקי וידאו, ראש מחלקת השמע של אולפן המשחקים האמריקאי Amstad Digital, מפיק מוסיקלי, ומחבר הספר “איך מלחינים מוסיקה למשחקים” שיצא בהוצאת “ייצור ידע”. מתמחה בקשר בין מוסיקה וטכנולוגיה, בהלחנה למשחקי וידאו, ובחקר העיצוב של מוסיקה וסאונד במרחבים של מציאות מדומה ומציאות רבודה.

ניהל אמנים בחברת NMC, הזניק את הקרירה של אמנים רבים בהם עידן רייכל, מומחה בניהול עסקי לאמנים, הפקה, פיתוח עסקי, בניית אסטרטגיה שיווקית ויזמות שיתופי פעולה מסחריים בתעשיית התוכן בארץ ובחו”ל, במסגרתם צבר ניסיון עשיר ומגוון בניהול תהליכי משא ומתן מורכבים. בעל תואר שני במנהל עסקים מאוניברסיטת הארוורד, ארה”ב ובוגר תואר ראשון בהצטיינות במגמת שיווק ויחסים בינלאומיים מאוניברסיטת ניו-יורק, ארה”ב.

בשנת 2000 החל את לימודיו לתואר ראשון בניצוח באקדמיה למוסיקה בתל אביב ושם התמקצע בכתיבת עיבודים. לאחר האקדמיה שר במקהלות רבות, ביניהן מקהלת האופרה הישראלית, המקהלה הישראלית ע”ש גארי ברטיני, האנסמבל הקולי החדש, “קולגיום תל אביב”, מקהלת עדי ותגבר עוד מקהלות רבות. מעבד ומנצח על תזמורות רבות בארץ – התזמורת הקאמרית הישראלית, סימפונטה רעננה, סימפונטה באר שבע, התזמורת הסימפונית רמת השרון ועוד. מנצח על ווקאלוסיטי מאז הווסדה ב2013 וכן על מקהלה קלה בתל אביב. בעל אולפן ביתי קטן – כותב, מקליט, עורך ויוצר הקלטות וקליפים. מאז הצטרף לשמינייה בשנת 2006 כזמר טנור הוא אף כותב הרבה עיבודים להרכב.

הופיע כסולן פסנתרן עם כל התזמורות הסימפוניות בארץ כולל התזמורת הפילהרמונית הישראלית. סיים את לימודיו בבית הספר נרמל סופרייר בפריס ובבית הספר למוסיקה מנהטן בניו יורק. היה מנהל מוסיקלי מנצח של אינספור מחזות זמר כולל המפיקים, כנר על הגג, ינטל, קזבלן, גבירתי הנאווה, אוויטה, עלובי החיים ועוד. כתב מוסיקה לאינספור הצגות בכל התיאטראות בארץ כולל נורה, כטוב בעיינכם, המלט, גטו, ירמה, חודש בכפר, אנה קרנינה, שלוש אחיות, המורדים, מקווה, חשמלית ושמה תשוקה, הדוד וניה, סוסים על כביש גהה, קופסה שחורה ועוד רבים. זכה בפרסים רבים כולל פרס אקו”ם ופרס מאיר מרגלית עבור הלחנה לתיאטרון. הקים את תזמורת התיאטרון הישראלית המתמחה בביצועים של יצירות בעלות זיקה לתיאטרון ויצר עם דרור קרן את המופע אישל ורומנצקה לפי טקסט של חנוך לוין. כתב מוסיקה למחזות רבים של חנוך לוין כולל אשכבה, ההולכים בחושך, מלאכת החיים, הבכיינים עוד.

אי אפשר לתאר את מוסיקת הג’אז בישראל, מבלי לקשור אותה בשמו, הינו נחשב לאחד מחלוצי הג’אז בריגה , ולאחר שעלה לישראל, הפך לאחד המובילים בתחום זה גם פה בישראל .את השכלתו רכש באקדמיה למוסיקה על שם יוסף בברית המועצות. במהלך הקריירה המוסיקלית שלו הופיע רבות עם חלק מהאומנים המובילים בארץ ובניהם: יהורם גאון, עדנה גורן, חווה אלברשטיין ועוד.
בשנת 1971 הצטרף להרכב שהיה אחד מחלוצי הג’אז בארץ, ההרכב שהוקם לבקשתו של אריק איינשטיין נקרא “הפלטינה”, הסגנון של ההרכב היה ג’אז-פיוז’ן ויחד עם אהרלה קמינסקי(מתופף) ורומן קונסמן(כלי נשיפה ועיבודים) הופיעו ורבות ואף ליוו אמנים רבים והשתתפה בהקלטות אלבומיהם של תיקי דיין, אסתר עופרים ועוד.

בוגר בית הספר “רימון”, סיים לימודי M.Mus. בבית הספר מאנס למוסיקה, ניו יורק, (Mannes School of Music) ומוסיקה רב תחומית באקדמיה למוסיקה ולמחול בירושלים. מופיע עם תזמורת המהפכה, וכן במחזות זמר בניהם: “בילי שוורץ”, “סיפור הפרברים” “זה אני” ועוד.

עוסק בהפקות מוסיקליות במגוון סגנונות, ושותף להפקות פופ בשיתוף פעולה עם אמנים מהבולטים בישראל.

בינמן מעבד ומנהל מוסיקלית בהצגות תיאטרון ובבתי ספר למשחק ברחבי הארץ, ועובד עם תזמורות, הרכבים קוליים והרכבים מוסיקליים גדולים. בנוסף, בינמן פעיל בתחום החינוך המוסיקלי והתיאטרון הקהילתי, תוך שיתוף פעולה עם שחקנים מקצועיים ומתחילים ושילוב של אמנות ככלי ליצירת קשרים בקהילה.

בינמן מתמחה גם בהפקה אלקטרונית ובתזמור ממוחשב, ומשלב את הטכנולוגיה המוסיקלית בעבודותיו.

בעל תואר שני מהאקדמיה למוסיקה בירושלים.

למד ב Berklee College of Music בבוסטון וב Drummers Collective בניו-יורק, שם הופיע והקליט עם הרכבי ג´אז, פאנק, פיוז´ן ורגאיי, ביניהם עם דייב ליבמן, לו סולוף ועוד. הופיע והקליט בארץ עם מיטב האמנים ביניהם: שלמה ארצי, יהודית רביץ, ריקי גל, יוני רכטר, ברי סחרוף, דני סנדרסון, ליאור נרקיס, אלון אולארצ´יק, גורי אלפי ועוד. ניגן במחזות זמר והצגות ביניהם: מרי לו, ללכת עד הסוף, אחים בדם, עלובי החיים ועוד. פעיל בתחום הג´אז, הנהיג את הלהקות “ברירת מחדל” ו”מועדון חברים” וביים את ההרכב “מקורות יודעי דבר”. ניגן בפסטיבל הג´אז באילת, פסטיבל הג’אז של תל אביב ופסטיבל ישראל. כתב שני ספרי לימוד בנושא פוליריתמיקה, המאושרים ע”י האקדמיה המלכותית של לונדון ו- Berklee.

בעלת תואר ראשון ושני במסלול פסנתר ביצוע מהאקדמיה למוזיקה בירושלים ואוניבסיטת ‘TEMPLE’ פילדלפיה, ארה”ב.
את התואר השלישי (“שני גויים בבטנך”: דואליות סגנונית במוזיקה לפסנתר של קלרה ויק-שומן)
כתבה במסגרת מלגת נשיא לדוקטורנטים מצטיינים באוניברסיטת בר אילן.
כיום מרצה במכללת לווינסקי, ומנהלת את מגמת המוזיקה בתיכון ‘בן צבי’ בקריית אונו.


נגנית חליל, מוסיקאית מבצעת ויזמית התחום החינוך המוסיקלי. בעלת ניסיון של מעל 20 שנה בהוראת מוסיקה בכל הרצף החינוכי מגן הילדים ועד לאקדמיה, מפתחת תוכניות לימודים ייחודיות במוסיקה, מנחה השתלמויות מורים מטעם משרד החינוך, הקימה וניהלה מגמות מוסיקה רבות וייחודיות ברחבי הארץ.

בעל תואר ראשון מ-Berklee College of Music בפסנתר ג’אז, ותואר שני בקומפוזיציה מהאקדמיה למוזיקה ומחול בירושלים, עם התמחות בהלחנה למדיה.

כמו כן, בעל תעודת הוראה ממכון כרם, ירושלים. בימים אלו שוקד על כתיבת תזה בנושא ריצ’רקרים מאת אנדראה גבריאלי, באוניברסיטת בר אילן.

בעל ניסיון עשיר כנגן, מעבד ומנהל מוזיקלי במגוון הפקות, הצגות ומופעים בארץ ובארה”ב.

בין היתר, הוביל את הטריו ASAF 3.0 אשר ביצע והקליט מוזיקה פרי עיטו, ואת הרכב המחווה “אוסף פרטי” המבצע עיבודים קוליים לקלאסיקות ישראליות, והרכבים שונים נוספים, במגוון סגנונות.

כמלחין, הפרוייקטים האחרונים של אסף כוללים את סרט הפיצ’ר “גזוז” בבימוי טומי לנג, המיצג “חובשי הקסדה של האדס” של גל ניסים, במוזיאון ת”א לאומנות, ואת הסרט “רשימה (קצרה) של דברים ששירה אוהבת”, בבימוי ליאור שמיר.

מחבר הספר “יסודות ההרמוניה המסורתית”, ומנחה סדנאות בנושא עיבוד.

בוגר האקדמיה למוסיקה בירושלים.
נגן פסנתר וחליל.
משתתף במגוון פרויקטים מוסיקליים הכוללים מוסיקת ג’אז, בלוז, ברזילאי וקלאסי.
בין היתר עבד עם האמנים:
Alex Bershadsky, Gunhild Carling, Robert Anchipolovsky, Janine Carter, Sharon Clark ,Anita King, Ofer
Singer, Frank Oz, Silvia Kigel, Eyal Peretz, Elisete Retter, Karniband, BigZbang
Alain Asseraf CulturAccess.


בעל תואר שני מהאקדמיה למוסיקה ולמחול בירושלים בהתמחות באלתור בן זמננו.
עובד כמתופף ופרקשניסט הופעות ואולפן ומשתף פעולה עם אמנים ויוצרים רבים ושונים בסצנת המוסיקה המודרנית בתל אביב והופיע על במות רבות ופסטיבלים רבים (מדיטרנה, חשיפה בין לאומית, פסטיבל הג׳אז בירושלים, אינדי-נגב ועוד..).
חלק מהפרויקטים בהם נועם לוקח חלק הם: ”TESFA” עם נגן הסקסופון יליד אתיופיה אבטה בריהון.
המפיק הבין לאומי – Yoni Mayraz, להקת הגלובל גרוב – Sandman Project, להקת הפסיי אפרו Wachuma band של אלון כרמלי (התפוחים), הזמרת והמלחינה הישראלית לאה שבת ועוד רבים וטובים..
כמו כן מוביל ומלחין פרויקטים משלו כגון ”TAILS” – להקת ניאו סול וג’אז ו ”TZUNAMI QUARTET” – הרכב פיוז׳ן ג׳אז עם השפעות של פלמנקו.


בעלת תואר ראשון במוסיקה רב תחומית B.Mus, בהתמחות בנגינת תופים, הלחנה, הפקה ועיבוד מוסיקלי.
נגנית תופים וכלי הקשה בהפקות, סשנים באולפני הקלטות והופעות עם הרכבים שונים בארץ: ריקי גל, עידן עמדי, דניאל יפה, גל דה פז, “TalSha” , נתן סלומון, דניאל סלומון ועוד.
חברה קבועה בהרכבים “Miss Be Have” – איתם הופיעה בפסטיבלים ומופיעי ענק כגון “ג’אז חם” 2021 בשיתוף זאפה, פסטיבל הג’אז באילת, פסטיבל “גזוז” בדרום, פסטיבל “צלילי סתיו”, הפקות ומופעי הענק הבן לאומיים שהתקיימו בארץ “dragapalooza” ועוד.
“Mocha Docha” ו-“בסולם רכטר” (עם זמרת והשחקנית דפנה רכטר) הרכב מוסיקה מקורית בו לוקחת חלק כמתופפת, “נתן ובנות השטן” (עם המוסיקאי והגיטריסט נתן סלומון) – הרכב רוק המשלב חומר מקורי ישראלי בו לוקחת חלק כמתופפת וכסשנסטית.

צילום: יואל לוי


בעל תואר שני בתיאטרון מוסיקלי מטעם New York University,
ובעל תואר ראשון במשחק מטעם Birmingham School of Acting שבאנגליה.
במהלך שנותיו בניו-יורק שיחק במגוון מחזות ומחזות זמר, בין השאר באוף-ברודווי ב”הכתובה”, “שודדי הים” “מפנזאנס” ו”גימפל תם”.
יחד עם במאי התיאטרון האמריקאי הנודע אוסטין פנדלטון יצר אייל את המופע “איך ג’רי הרמן עזר לי בטיפול”. הופיע גם בתיאטראות “ג’אז בלינקולן סנטר”, “פרובינסטאון פלייהאוס” ו”אייבריטון פלייהאוס” ההיסטורי שבקונטיקט.
באנגליה הופיע אייל בקונצרטים משיריו של סטיבן סונדהיים ב”בירמינגהם אולד רפ” ובתיאטרון קליאו ליין.
הופיע בבכורה האירופאית של הרוויו “שוב מתועתע – השירים של רוג’רס והארט”.
בתיאטרון יידישפיל בארץ זכה בפרס הצטיינות, שיחק בהצגות “שטעטל לברודווי”, שהיה גם שותף ביצירתה, “קרליבך – כולנו כאחד”, ו”גבירטיג”.
השתתף ב”מלך השנוררים” (חג המחזמר המקורי, מוזיקה: אלדד שרים), והיה מועמד לפרס המצויינות בשירה.
בטלוויזיה הופיע אייל ב”החברים של נאור”, “צומת מילר” ו”בית הכלבים”.
בקולנוע שיחק ב”ימים נוראים” (פרס אופיר) וב”באומשלאגר”.
יוצר סדרת המופעים המוסברים לקהל הרחב “המחזמר האמריקאי: לא הכל נוצץ”,
וכותב על עולם המחזמר ב”הארץ”.
היה חזן בית הכנסת “בית-אל” בסידרהרסט, ניו-יורק, וכיום חזן בבית הכנסת “סיני” שבאינדיאנה.
מלמד אנגלית כשפה בינלאומית באוניברסיטה הפתוחה ובמוסדות אקדמיים נוספים.

צילום:  ליה יפה.


חגית צ’לנית ישראלית בכירה, בעלת קריירה ארוכת שנים. בהיותה נערה ניגנה וריאציות רוקוקו של צ’ייקובסקי עם התזמורת הסימפונית באר שבע ומאז היא מופיעה בארץ ובעולם כצ’לנית ראשונה עם תזמורות רבות ובהן, התזמורת הסימפונית של ניו ג’רזי, תזמורת האקדמיה למוסיקה של פרנקפורט בגרמניה, תזמורת פונטנבלו בצרפת, התזמורת הקאמרית של האופרה NYU, Manhattan Virtuosi Chamber Orchestra New Jerusalem Chamber Orchestra ורבות אחרות. חגית ניגנה עם גדולי האמנים: פנחס צוקרמן, מארק נייקרוג, שלמה מינץ, לוקאס פוס ועוד. היא תלמידתם של יהודה חנני ב Peabody Institute, בולטימור, וברנרד גרינהאוס ב New England Conservatory , בוגרת האקדמיה למוסיקה בתל אביב, בוגרת תואר שני למוסיקה של בית הספר ג’וליארד, ניו יורק, בוגרת Post Graduate Studies Program עם טימותי אדי ב Mannes College, ניו יורק.

בעלת נסיון וידע רחב במוסיקה קלאסית, וכן במוזיקה קלה.
נגנית כינור ו-ויולה עתירת נסיון, ניגנה בתזמורות והרכבים בולטים בארץ,
ולאורך השנים השתתפה בפסטיבלים חשובים למוסיקה קלאסית בארץ ובעולם.
כמו כן, השתתפה בנגינת כינור במגוון סרטי קולנוע ישראליים כסולנית, ובהקלטות אולפן.


בעל תואר ראשון למוסיקה רב תחומית .B.Mus.
עובד כנגן בהפקות אולפן ומופעים שונים בינהם מחזות הזמר: “סיפור הפרברים” ו”כנר על הגג”.

פועל רבות בעולם החינוך המוסיקלי וכחלק מהעשייה החינוכית ייסד את ׳העמותה לעיסוק באמנויות׳ אשר מטרתה לחשוף ילדים ונוער בפריפריה החברתית והגיאוגרפית לעולם המוסיקה והאומנות.


תיאום שיחת ייעוץ

ono music

שליחת טופס זה, מהווה הסכמה לקבלת חומר פרסומי מבית הספר למוסיקה, הקריה האקדמית אונו.

סגל המרצים

תפקיד 

תיאור ארוך

אישור הגעה ליום הפתוח

ono music

שליחת טופס זה, מהווה הסכמה לקבלת חומר פרסומי מבית הספר למוסיקה, הקריה האקדמית אונו.